Dagbok

Stallets dagbok

Först upp tidigt på morgonen och hinna med i alla fall några timmar i stallet och med träningen innan det var dags för fortsättning på Höststämman.
Jag skrev ju häromdagen att det var otroligt viktiga beslut som skulle tas och nu blev det knappt några beslut tagna alls, detta görs istället på fortsättningen om fyra veckor. Det beror på att vi i Fullmäktige inte var nöjda med det sparförslag som presenterades, det är dags att göra viktiga omprioriteringar så att det räcker till sporten också. En budget i balans ska vi ha, men vi måste också se till att pengarna sedan prioriteras på sporten och kärnverksamheten. Som det är nu är det många andra poster som är alldeles för höga och som måste göras något åt. Det blev alltså bakläxa för ledningen och därmed bordlägger vi de viktiga besluten för att få en helheltsbild över hur det ser ut innan vi tar några beslut.
Glädjande var att Fullmäktige var eniga om det här och att vi äntligen jobbar tillsammans och på ett vettigt sätt. Känns väldigt hoppfullt!
Nu är det här avslutat för nu och istället för min del fullt fokus på morgondagen och tävlingarna på Bro Park. Jag har uppdaterat med kommentarer om våra starthästar och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1