Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt idag med blandade tempon, men övervägande raskare. Vi red de snabbare träningarna på dirttracken och de lugnare på rakbanan och allt flöt på fint. 
Imorgon kommer vi träna och jobba som vanligt, men för mig gäller sedan att från lunch till kvällen vara med i s k Rådslag som fortsätter på lördag och sedan övergår till Höststämma där själva röstningarna i en rad viktiga frågor ska göras. Allt det här ska då diskuteras under Rådslaget och jag hoppas verkligen att Fullmäktige kan enas och inte internt strida för det förlorar alla på.
Det jag också verkligen hoppas på är att man förstår vikten av att satsa på kärnverksamheten, det är otroligt viktigt och rent nödvändigt för galoppens framtid och utveckling. Samtidigt behöver Svensk Galopp får ordning på ekonomin, men de inbesparingarna ska absolut kunna tas på annat än prispengar och tävlingsdagar mm.
Galoppen får en rejäl utdelning från ATG varje år och får också in pengar på hyror, insatser och anmälningar mm. Den sammanlagda pengapåsen vi har att tillgå är så stor att den borde räcka till väldigt mycket mer än vad den gör just nu, för mycket pengar rinner ut på annat.  
De mötena vi har nu fredag och lördag med beslut är i mitt tycke ett av de viktigaste mötena vi någonsin haft.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1