Dagbok

Stallets dagbok

Det blir som bekant mörkare och mörkare för varje dag i drygt två månader till innan det vänder. Bara den senaste veckan märker vi stor skillnad i stallet på hur dags man kan släppa ut de första hästarna i hagarna. Visst kan man ha dem ute i mörker, men de borde ju i alla fall se vara de går litegrann kan man tycka. Dessutom så klart trevligare för dem att komma ut i dagsljus och till och med sol framåt dagen. Vi brukar börja släppa ut precis när ljuset sakta stiger.
Första turen på morgonen rids nu i mörker och det är inte många dagar sedan det var ljust då, det går fort just nu. 
Idag var det en hel del snabbare träning för hästarna och främst för de som startar på söndag. Det var ett upplägg med längre raska tempon som ökades ytterligare över upploppet och hästarna såg fina ut. 
Åringarna är ute i stort sett hela förmiddagarna tillsammans och stortrivs ihop.  De har också övat en hel del på det här med walker och tar en kortare tur där varje dag vid lunch. De har redan växt en hel del båda två vilket är toppenbra, det här att vi har tagit det lugnt med dem sedan de kom in tror jag är helt rätt. Är verkligen nöjd med hur de har utvecklats kroppsmässigt så här långt och ser fram emot hela den här resan som det är med nya unghästar.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1