Dagbok

Stallets dagbok

Dagen inleddes med inspektion av banorna. Rakbanan var mest lämpad för gyttjebrottning eller simövningar, den var bara en enda geggamojja. Men imponerad av dirttracken som faktiskt var över alla förväntningar. Visst var den åt det stummare hållet efter allt regn, men den var i alla fall så pass bra att den kunde prepareras med traktorn och den var helt jämn och fin hela varvet runt. Så det blev där vi tränade och även om det endast blev lugna tempon så var det skönt att kunna få galoppera hästarna. 
Väderprognosen sa att det skulle börja regna på förmiddagen igen och vi försökte få ut så många hästar som möjligt i hagarna innan dess. Normalt sett är de ute längre, men nu kortade vi av tiden för hagturerna för att fler skulle få komma ut.
När vi sedan vid niotiden tog en fika så regnade det en aning, men inte så farligt mycket. Sedan gick det fort, plötsligt bara vräkte regnet ner och det blev bråttom att få in alla hästar.
Regnet har sedan fortsatt mest hela dagen och lägger man ihop de mängder som kommit idag och igår så är det inte svårt att räkna ut att det lär bli tung gräsbana på söndag. Ändå bra att de sista dagarna innan tävlingarna ska vara mer åt det soliga hållet, då hinner det torka upp en del förhoppningsvis. 
Gällande morgondagens träning så får vi se hur dirttracken har klarat dagens väder och nu får vi verkligen hoppas att regnet är avslutat för den här gången.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1