Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag och som vanligt ett fullspäckat schema. Idag var det grästräning inför söndagen och hästar som ska vara med i storloppen fick träna där. Chamori gick ensam för hon tränar absolut bäst så. Hon startar i Fillies and Mares Stakes på söndag och får för första gången Oliver Wilson i sadeln. Sedan hade vi också Shanghai Maglev ute på gräset inför Vinterfavoriternas Pris på söndag och han hade med sig Sandstorm som sällskap. Det var inga snabbjobb idag men vanliga canters och ett bra sätt att låta hästarna få känna på banan inför deras lopp. 
Startlistan kom ut idag och det ser spännande ut med fina lopp. Så klart väldigt roligt att vi har hästar med i storloppen som vi hoppas kan konkurrera. 
När förmiddagsarbetet var slut var jag kvar i stallet/köket och gjorde lite skrivbordsarbete och annat i väntan på Fullmäktigemöte för Stockholm på kvällen. Det blev ett bra möte med många diskussioner som aldrig ville ta slut och inte förrän strax före kl 22 var vi klara. En lång dag, men en bra dag. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1