Dagbok

Stallets dagbok

Då var vi inne i oktober, otroligt vad fort tiden går. Det känns som nyligen våren kom, sedan flög sommaren förbi och nu är det verkligen höst med vinterinslag på nätterna. De senaste morgnarna har det varit apkallt på morgonen med frost och kyla, men sedan när solen värmer upp framåt dagen så är det riktigt behagligt och varmt. 
Det gör att det är en svår avvägning med stalltäcken just nu, men vi har börjat hänga in sommartäckena och fram med varianter med lite mer fodring. 
Träningen idag gick bra och det var blandat, några som tränade på raskare och andra som höll sig i mellantempon eller lugnare än så. 
Åringarna fick testa en liten runda i walkern idag som en introduktion, detta är något de inte gjort förut. Lite förvirrade var de i början, men de fattade ändå ganska snabbt. Sedan är det också snart dags för longering och det är något jag verkligen ser fram emot, då får man så mycket mer uppfattning om hur de är. Man ser hur de agerar och rör sig på ett mycket mer tydligt sätt. Allt med dem är så spännande nu, det är nu vi kommer se mer vad vi har att förvänta oss från dem i framtiden. 
Imorgon har vi tävlingar igen på Bro Park och vi har fyra starthästar. De skulle ha varit sex hästar som startade från stallet, men två är strukna. Inga större problem med dem, men de får vänta 1-2 veckor med start. Jag har uppdaterat med kommentarer om starthästarna och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat) så titta in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1