Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi hemma igen efter en lång men trevlig dag. Kl 03 imorse körde jag in på Bro Parks område och det mesta var förberett för avfärd. Dock tar det alltid lite tid innan man är helt redo att åka. Strax efter kl 04 kom vi iväg och eftersom stallet endast hade en starthäst i Douze Points så samåkte vi med Swingforthefence från Julian McLarens stall och det var Kajsa Holmsten som jobbar där som var den som åkte med. 
Så mycket lättare när man kan dela på körningen både dit och hem, timmarna gick fort.  
Båda hästarna blev tvåa i sina lopp, väldigt roligt att Douze kunde följa upp sin seger senast med ännu en fin prestation och visa att han har full form. Banan var åt det krävande hållet och han hade hög vikt, men han är verkligen stark och bara tuffar på. 
Jag har uppdaterat med kommentar om dagens insats och det finns under fliken (Starter &) Resultat.
Efter hästarna hade tävlat och varvat ner så vill man gärna att de ska få lite extra tid för återhämtning innan man lastar och åker hem. Men vi kom iväg så småningom och även hemresan gick fint, vi firade framgångarna med McDonalds på hemvägen. 
Att sedan känna när man kommer hem att det är söndag imorgon och en lugn dag för återhämtning- ren lyx! Sådana här resor tar alltid på krafterna så det är så värdefullt att kunna gå pigg in i nästa vecka istället för trött. 
Är så glad för att stallet har hittat formen och det känns som att vi fått åtgärdat de orsaker vi haft till sjuka hästar. Nu hoppas vi att det fortsätter fint även på onsdag när vi har nästa tävlingsdag. 


Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1