Dagbok

Stallets dagbok

En bra dag för oss idag! Samtliga starthästar gjorde bra lopp och seger för Forty Love var verkligen roligt. När man vet att en häst har kapacitet men inte presterar så är det så klart väldigt frustrerande, därför var det extra skönt att se på vilket sätt hon idag vann där hon bidade sin tid mitt i fältet och sedan speedade förbi samtliga över upploppet. 
Även Shanghai Maglev gav mycket pepp, sättet han avslutade loppet på var verkligen starkt. Här tog Carlos tag i honom ganska ordentligt från start för att få honom att lugna sig och slappna av, det kostade en hel del längder men var samtidigt en investering för framtiden att lära honom hur han ska löpa för att inte bli en häst som bara rusar iväg från början. När han sista biten över upploppet kommer ut och får fritt framför sig så ser det så lätt ut när han lägger in en högre växel och bara sträcker ut och går förbi till en andraplats. 
Med en tredjeplats, två fjärde och en femteplats för övriga starthästar så betydde det att alla våra hästar idag var på pengar. 
Se närmare kommentarer om dagens insatser under fliken (Starter &) Resultat, så titta in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Vi erbjuder för närvarande andelar i en åring. Är du intresserad av att veta mer?

    Du är välkommen att kontakta Caroline via e-post eller telefon för ytterligare information.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1