Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen inleddes med rejält regn och det kändes inte som att vi skulle kunna släppa ut hästarna i hagarna om det fortsatte. Det ska ju vara trevligt för dem att vara ute, inte att de står och fryser blöta i regnet. Men som tur var slutade det regna ganska snabbt och vi kunde börja släppa ut dem så alla hann få ordentlig hagtid. 
Träningen var som vanlig måndag med lite lagom tempo så där och det blev uteslutande träning på rakbanan idag. Den hade klarat allt regn väldigt bra.
Hästarna var så himla pigga idag överlag och det var som att de bubblade av energi. Vet inte om det var det lite svalare graderna som gjorde det eller något annat, men bara roligt och ett gott tecken att se dem så sprudlande.
Det var startanmälan idag till på söndag och då har vi Dharwin och Sharp Eye i samma lopp samt Sandstorm i amatörloppet senare på dagen. 
Imorgon är det dags för en del raskare träning igen och förhoppningsvis också lite mindre regnigt väder. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1