Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens träning med många snabbare jobb var det en lugnare dag idag. En del hästar fick ledigt över helgen, medan andra fick gå ut och jogga lite lugnt. Det var också några som inte snabbjobbade igår som tränade på som vanligt. 
I stallet har vi nu funnit oss tillrätta och stortrivs att vara tillbaka efter så lång tid. Men det är lite som när man själv flyttar, det finns en hel del saker kvar att fixa och man får ta det vartefter. Vi rensar, sorterar och organiserar allt och det är välbehövligt. Men så klart går träningen och hästarna först, så det här är små projekt som vi jobbar med när vi hinner. Vi försöker ta i alla fall litegrann varje dag och glädjer oss vartefter saker blir klara. 
Nu tar vi en lugn söndag och laddar för kommande vecka med tävlingar för vår del både onsdag, torsdag och söndag. Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1