Dagbok

Stallets dagbok

Och så var det plötsligt augusti! Hösten smyger sig närmare och det märks att tidigt på morgonen är det numera lite kallare vindar än för bara ett par veckor sedan. Högsommarens lite kvalmigt varma grader verkar ha försvunnit. Jag hoppas vi faktiskt får en riktig höst i år, tycker det senaste åren gått från sommar till vinter och tvärtom väldigt direkt, höst och vår har det knappt varit alls.
Idag var det snabbjobb för tvååringarna på dirttracken. North Pacific jobbade i sällskap med Sharp Eye medan Shanghai Maglev hade med sig Sandstorm. Det såg verkligen fint ut och de gick lätt i hand. Att följa unghästars utveckling är så otroligt roligt och spännande, när de börjar snabbjobba ordentligt är ett av de mest intressanta momenten, det är ju då man ser betydligt mer av hästens förmåga.                                                  För övriga hästar var det blandad träning i lite lagom tempon och imorgon blir det betydligt fler snabbjobb.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1