Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi hemma igen efter vår utflykt till Göteborg galopp. Kl 03 imorse var vi i stallet och förberedde det sista. Vi körde i två hästlastbilar med två hästar i varje. Strax innan kl 04 kom iväg och resan dit gick toppenbra. Även lastningen av hästarna när vi skulle åka flöt på otroligt snyggt, Dharwin som gjorde sin första tävlingsresa skötte sig perfekt med allt. 
Dagens insatser var som i onsdags, hästarna är friska igen men de behöver jobba upp sig till full form igen. Nu går de ända in i mål och är inte långt slagna, men det där lilla extra saknas. Vartefter de nu får lopp i kroppen så bör det komma snart. 
Titta på Dharwin som startade förra veckan och blev tvärtrött och slutade sist då. Trots att det inte är idealiskt med start vecka vecka efter att ha blivit så trött så gör han ändå ett helt annat lopp idag, han är endast två längder från seger och tröttnar inte alls på slutet. En enorm förbättring på bara en enda vecka!
Även Princeton Graduate och Chamori var kort slagna, 2,5 längd respektive 3 längder medan Douze Points behövde loppet.  Samtliga starthästar idag kommer gå framåt massor på dagens genomkörare. 
Precis som häromdagen får man se det här som ett led på vägen mot att hitta stallformen igen och att de är på gång nu. 
Hemresan tog betydligt längre tid än resan dit, fick ett "supertips" på bra resväg hem som kanske inte var så storartat som det lät, men till slut kom vi hem i alla fall.  


Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1