Dagbok

Stallets dagbok

Gårdagens starthästar mådde bra vilket var ett skönt besked. Träningen gick bra och det var blandade tempon åt det mer raska hållet som gällde. 
I stallet känns det så himla peppande nu när vi är tillbaka i vårt stall. Främst så klart för att hästarna har de rätta förutsättningarna igen, det är ju det överlägset viktigaste. Men även ur en rent arbetsmässig synvinkel så är det så roligt att fixa och greja med saker i stallet, städa och organisera. Lite som att flytta till ett nytt hus och jobba med hur varje rum ska fixas med, ungefär så. 
Idag fixades uteplatsen, från en ocharmig djungel till en trevlig och ordnad uteplats, såå fint blev det. Lite färg på det nästa vecka så är det perfekt och en ny grill har inhandlats idag. Nya projekt väntar vartefter tid finns. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1