Dagbok

Stallets dagbok

Först dagens väderrapport: kallt som vanligt på morgonen med någon minusgrad, men faktiskt så började solen lysa efter halva förmiddagen. Det kändes som evigheter vi såg den senast och man fick nästan en liten förnimmelse av att det kommer att bli vår och sommar så småningom. 
Enligt väderprognosen är det fortsatt blygsamma grader resten av den här veckan, men att det nästa vecka äntligen blir ordentligt mycket varmare, törs man hoppas på att det stämmer?
Dagens träning var vi jättenöjda med, det var goda tempon som gällde för majoriteten av hästarna och de såg fina ut allihop. Chamori tränade på dirttracken idag, alla andra på rakbanan. Just nu är träningen för många hästar inne i en rolig fas där de närmar sig att vara startklara och man ser verkligen deras utveckling i kondition och styrka nästan för varje träningspass. När alla väl är igång och i form handlar det mer om att bibehålla dem på en bra nivå.
Igår var det anmälningar till söndagen den 5e som är den tredje tävlingsdagen på Bro Park och då har vi några hästar som siktar på start. Men först är det dags för årets andra tävlingsdag och det är alltså imorgon onsdag. Vi har en kvalhäst och två starthästar, jag har uppdaterat med kommentarer om deras chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1