Dagbok

Stallets dagbok

Fortfarande är det full vinterklädsel som gäller med mössa, termobyxor och en rejäl termokappa på dagarna i stallet. Inte klokt ju när vi närmar oss maj månad! De senaste dagarna har banan öppnat senare än vanligt för att den behöver prepareras tillräckligt efter minusgrader under natten. Det lär ju knappt hinna bli någon vår, vi går kanske direkt från vinter till sommar om det dröjer så här länge?
Idag en del raskare träning och snabbjobb för en del hästar. Vi höll oss till stor del på rakbanan, men hade också ett par hästar som tränade på på dirttracken. 
Hästarna är på olika tidsscheman beroende på när de ska börja starta, men själva grundträningen och uppbyggnaden är densamma även om det är med en del individuella upplägg. Så nu kommer fler och fler hästar igång och blir redo för start vartefter. Det är så roligt och peppande att se när de mer och mer nu tränar på raskt. Är så glad för dagens träning, tycker vi har många hästar som verkligen har mått bra av den här vintern och svarat väldigt bra på träningen. 
Lördagar innebär ju också många ägare på besök och trevligt fika. Det blev lite spontant firande av onsdagens seger med allt möjligt gott och vi blir så bortskämda. :)
Imorgon är det ledig dag från träningen för hästarna och lugnt för oss. Jag ser fram emot att se tävlingarna från Jägersro nu när deras säsong drar igång. Det var så länge sedan man kunde sitta hemma i soffan och titta på galopptävlingar, nu är det dags igen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1