Dagbok

Stallets dagbok

Så inleder vi en ny vecka och som vanligt just nu fram till säsongsstart så har vi verkligen fullt upp, varenda häst ska ridas och förberedas inför säsongen. 
Det är verkligen full fart på arbetet från mycket tidig morgon (kl 05.00) tills vi är klara med förmiddagsjobbet någon gång vid lunchtid. 
Idag öppnade ju dirttracken igen och den yttre halvan var harvad och där finns nu enligt uppgift från banchef John ingen tjäle kvar, däremot på den invändiga delen återstår lite och därför rider vi inte där än. 
Banan var ganska ihoppackad efter allt regn som varit och vi höll oss i lugna tempon, mer än så kändes det inte som att det var banförhållanden till. Däremot ser det ut att bli någon minusgrad i natt och då torkar nog sanden upp efter allt regn, kanske går det att träna på mer imorgon?
Vid lunch samlades vi tränare för ett möte uppe vid restaurangen (om någon ville äta lunch samtidigt) där vi fick väldigt bra och nyttig info om planer för banans skötsel framöver av John Fortune som är banansvarig. Ett bra och enkelt sätt för oss att få information och chans att ställa frågor, ett mycket bra möte i all sin enkelhet. 
Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1