Dagbok

Stallets dagbok

Igår körde PA Vasaloppet igen, förra söndagen var det ju Öppet Spår. Då körde han på tiden 5 timmar och 36 minuter, igår var han endast en halvtimme långsammare trots att förutsättningarna är helt annorlunda när alla startar samtidigt och trängs i början. Otroligt strongt att orka köra nio mil med bara en vecka emellan! 
Och minsann så var han på plats klockan 6.15 imorse för att rida ut hela dagen. Det drivet och den tuffheten är det som tagit PA till alla hans championat, "show up every day" är verkligen något han alltid jobbat efter. 
Full fart på träningen idag även om själva tempona vi tränar i än så länge är åt det lugnare hållet. Nu har vi även börjat sätta igång hästar som tävlat i vinter och det är fullspäckat schema för vår del med turer från tidig morgon fram till lunch. 
Gällande min dator så åkte jag fram och tillbaka till Arninge för att lämna in den så snabbt som möjligt hos fantastiskt duktiga Datagrottan som jag verkligen rekommenderar om man har datorproblem. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1