Dagbok

Stallets dagbok

Efter snö igår, plusgrader som gjorde att det slaskade och så tillbaka till minusgrader så var det iskana imorse. Redan när vi kom till stallet 5.30 var banpersonalen ute och sandade för fullt, men det var mycket jobb för dem att göra. 
När vi började rida ut var i alla fall vägarna sandade och fina, men det är alltid svårt att få dem helt säkra när det är så pass mycket is under. 
Träningen idag var åt det lugna hållet, både på rakbanan och dirttrackbanan.  Hästarna var pigga, men skötte sig ändå bra och det blev en trevlig dag i stallet. 
Imorgon rids sista tävlingsdagen för vintern och exakt på dagen två månader senare har vi vårpremiär, den 12 april. Imorgon har vi tre starthästar och jag har uppdaterat med kommentarer om deras chanser. Ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1