Dagbok

Stallets dagbok

Efter snö igår, plusgrader som gjorde att det slaskade och så tillbaka till minusgrader så var det iskana imorse. Redan när vi kom till stallet 5.30 var banpersonalen ute och sandade för fullt, men det var mycket jobb för dem att göra. 
När vi började rida ut var i alla fall vägarna sandade och fina, men det är alltid svårt att få dem helt säkra när det är så pass mycket is under. 
Träningen idag var åt det lugna hållet, både på rakbanan och dirttrackbanan.  Hästarna var pigga, men skötte sig ändå bra och det blev en trevlig dag i stallet. 
Imorgon rids sista tävlingsdagen för vintern och exakt på dagen två månader senare har vi vårpremiär, den 12 april. Imorgon har vi tre starthästar och jag har uppdaterat med kommentarer om deras chanser. Ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där. 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1