Dagbok

Stallets dagbok

Träning på både rakbanan och dirttracken idag och det var tempon åt det lugnare hållet eller lite mer som gällde, inga raska tempon idag. Sedan är det också så att majoriteten av de hästar som rids är under uppbyggande träning efter vintervila och då är det bara lugnt som gäller nu till en början. Det är endast de som startar på söndag som är på mer vanlig träning. Övriga som har startat under vintern, men har startat klart nu fram till våren får några veckors ledigt för att ladda batterierna. 
Vi har också några hästar som ännu inte börjat ridas efter vila, men de kommer inom kort sättas igång de med, uplägget beror bl a på varjes hästs plan för starter.
Inför helgens tävlingar ser vädret ut att vara med oss och det bör bli ungefär som tidigare en vinterbana som är så där mittemellandjup med gott fäste.  
 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1