Dagbok

Stallets dagbok

Idag lite av en rutinträningsdag, lagom lugna tempon och blandat mellan dirttracken och rakbanan. Hästarna såg mycket fina ut och skötte sig bra, det var med andra ord en ganska vanlig dag får man säga. 
Vi hann också med en hel del annat pyssel i stallet samt friserade lite manar. Numera så är det få av våra hästar som har flätor i lopp och då måste ju manen se vårdad ut. Egentligen tycker jag att det är finare med flätor, men de flesta hästar vet då lite i onödan att de ska tävla och då är det lätt att de känner av tävlingsnerverna för tidigt. Det började med att jag avstod från flätning med enskilda hästar som var mer lättstressade, men utökade det när det fungerade bra så.
Idag var PAs sista dag i stallet på två veckor, imorgon åker han på semester med hela familjen till Mexico. Det är honom väl unt, jag tycker han har ett sällsynt driv i sig. Han är championjockey och hade om han velat kunnat ta det lugnt under vintern. Men han har varit här varenda morgon oavsett väder och temperatur och ridit ut hela förmiddagarna där vi inlett första turen i kolmörker. Han fyller snart femtio år, men är starkare och bättre än någonsin. Och har han en ledig dag, ja då är han ute och tränar skidor eller annat. Hatten av!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1