Dagbok

Stallets dagbok

Måndagar brukar innebära lite lagom tempon på träningen, men inte idag. PA ska åka iväg ett par dagar för att träna skidåkning inför Vasaloppet som han i år ska köra två veckor i rad! Han tänker köra hela den där klassikern (med skidor, löpning, cykel och simning) i år igen, men nu med mål att klara det under 20 timmar sammanlagt (förra året 22 timmar). Det saknas inte driv där inte...
I alla fall så var han på plats idag innan han åkte vid lunch och då passade vi på att träna på raskt med de flesta av hästarna:
Snowfoot och Stureplan, Beach Road One och Sharp Eye samt Dharwin och High Max. De såg jättefina ut och gjorde det precis som vi ville, bra i hand trots ett rejält tempo. 
Övriga som reds höll sig i mellantempon eller lugnare. Dessutom så red vi idag för första gången efter vintervilan Timo Nurmos. Det är bara trav och lite jogg som gäller till en början för honom för att få en mjuk igångsättning, men oj vad det märktes att han var glad för att vara igång igen!
Tvååringarna var ute och reds igen, vi hade siktat på rakbanan men även idag fick det bli i longervolten. Jag var sedan ute vid lunch och inspekterade rakbanan och den övre halvan är helt bra, men det är fortfarande blöt och geggigt på slutet av rakan vilket betyder att det troligtvis fortfarande finns lite tjäle kvar där. Dock håller det på och torkar upp och det borde inte dröja så länge innan även den är ridbar. 
Imorgon blir det en lite lugnare dag med träningen för några av hästarna, men det är ändå gott om turer på schemat. Imorgon är det också startanmälan till på söndag och det ser vi fram emot. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1