Dagbok

Stallets dagbok

Planen idag var snabbjobb för de flesta av hästarna, dvs de hästar som är igång. Ungefär hälften av våra hästar vintervilar just nu medan övriga hälften är igång. 
På förhand var det osäkert om banan skulle gå att rida på alls, men den var över förväntan och gick att cantra på. Men vi bedömde ändå att den inte var tillräckligt bra för mer än lugna tempon och då fick det bli så. 
Ikväll ser det ut att bli några minusgrader vilket skulle göra gott för banan. På vintern får man vara lite flexibel och se till att träna när det är rätt förutsättningar. Vi hoppas att det är det imorgon!
Startanmälan idag och på söndag har vi fyra starthästar. Upplägget för startanmälan var inte som normalt och det blev väldigt oklart och rörigt för många. I mina ögon är det inte alls ett bra sätt att få så många hästar som möjligt i loppen utan tvärtom. Jag hoppas att det ändras till nästa vecka för ett bättre upplägg. 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1