Dagbok

Stallets dagbok

Planen idag var snabbjobb för de flesta av hästarna, dvs de hästar som är igång. Ungefär hälften av våra hästar vintervilar just nu medan övriga hälften är igång. 
På förhand var det osäkert om banan skulle gå att rida på alls, men den var över förväntan och gick att cantra på. Men vi bedömde ändå att den inte var tillräckligt bra för mer än lugna tempon och då fick det bli så. 
Ikväll ser det ut att bli några minusgrader vilket skulle göra gott för banan. På vintern får man vara lite flexibel och se till att träna när det är rätt förutsättningar. Vi hoppas att det är det imorgon!
Startanmälan idag och på söndag har vi fyra starthästar. Upplägget för startanmälan var inte som normalt och det blev väldigt oklart och rörigt för många. I mina ögon är det inte alls ett bra sätt att få så många hästar som möjligt i loppen utan tvärtom. Jag hoppas att det ändras till nästa vecka för ett bättre upplägg. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1