Dagbok

Stallets dagbok

Även idag stängt på banan och endast möjligt att trava runt området. Men det hade snöat litegrann och det i kombination med en temperatur precis över nollan gjorde att underlaget blev en slags snö och grusblandad gegga. Första turen var Beach Road One och Snowfoot, men när de kom in så syntes det väldigt tydligt att det blev "styltor" i hovarna, det packade sig rejält. 
Kändes inte som att det var värt risken att de skulle vricka sig eller liknande och speciellt inte när de inte ens kunde få träna på banan. Att låta bli att gå ut och trava var ett ganska enkelt beslut då.
Den här veckan inleddes strålande träningsmässigt, men sedan har det inte varit lika enkelt under resten av veckan. Det ser dock ljusare ut under nästa vecka enligt väderprognosen, lite under nollan på nätterna och lite över på dagarna. Håller den prognosen kan det bli väldigt fina förutsättningar under kommande vecka. Men det här med hur vädret ska bli kan man ju absolut aldrig lita på...
Imorgon ska det bli kallare och det ser ut som att vi har en bana att träna på då!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1