Dagbok

Stallets dagbok

Idag var jag tillbaka i stallet igen, men kanske inte med full styrka. Det var i alla fall skönt att vara på plats igen, en enda dag borta kändes som lång tid faktiskt.
Vädret var helt vidrigt, det blåste enormt samtidigt som det snöade lätt på morgonen. Vi red första turen, men avvaktade ett par timmar sedan och så red vi igen senare på förmiddagen när vädret hade blivit lite bättre och trevligare för både hästar och ryttare. 
Idag var det ju Lucia, men nästan så att man glömde bort det. När man var liten var det här en jättestor sak och i stallet på ridskolan hade vi alltid Luciatåg (av tveksam kvalitet på sången...) som vi repeterat i månader innan. På den tiden andades hela dagen att det var en högtid, men nu knappt något alls längre, märkligt när man tänker efter. 
Igår var det startanmälan till på söndag som är årets sista tävlingsdag (men sedan rivstartar det igen redan på Nyårsdagen). Vi har tre starthästar på söndag; Forty Love, Princeton Graduate och Stureplan. Det ser ut att kunna bli lite mildare till helgen vilket skulle gynna fästet i banan mycket. Nästa vecka verkar till och med plusgraderna vara tillbaka igen!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1