Dagbok

Stallets dagbok

Först träning på morgonen med en del raskare tempon. De som gick snabbast var:
Sharp Eye och Beach Road One tillsammans. Båda startar på söndag och de tränade på dirttracken och gjorde ett bra upplägg där de ökade mer och mer hela vägen och det gick undan på upploppet. 
Forty Love och Gold Streak tillsammans. De tränade på rakbanan och gjorde en extra rask canter sida vid sida. Forty Love har verkligen vaknat till av det här kvalet och är fokuserad på ett helt annat sätt nu. Gold Streak närmar sig kval och ser jättefin ut, det ska bli väldigt spännande att se mer av honom. 
Chamori och High Max tränade var för sig (båda reds av PA) men gjorde samma upplägg med en extra rask canter på rakbanan. Chamori siktar på start den 26e och High Max behöver några veckor ytterligare innan han är redo för start. 
Daytona Gold skulle gå i raskt tempo ett varv på dirttracken, men när han länger lite på steget så går det väldigt fort även fast det ser så enkelt ut. Han siktar på start om några veckor och det ser vi fram emot.
I övrigt var det mellantempon för de flesta andra hästarna och så jobbade vi också vidare med åringarna och det går verkligen snabbt framåt nu.
Strax före klockan 12 kom vi iväg med destination Jägersro. Denna gång åker vi med Henke Engblom, jätteskönt att kunna åka med flera hästar och inte behöver köra själv för en gångs skull. Imorgon är det då lunchtävlingar och vi har Quagmire till start. Se närmare kommentar om hans chanser under fliken Starter (& Resultat)

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1