Dagbok

Stallets dagbok

En bra träningsdag med blandade tempon, allt ifrån lugna canters till snabbt. De som gick fortast var Beach Road One och Sharp Eye som jobbade trevligt tillsammans på rakbanan. Båda siktar på start på Bro Park söndagen den 20e, dvs nästa tävlingsdag efter morgondagens tävlingar. 
I övrigt var det ganska många hästar som cantrade på raskare och det såg bra ut överlag. 
Imorgon är det tävlingar på Bro Park igen då och vi har tre starthästar och en kvalhäst. Se närmare kommentarer om deras chanser under fliken Starter (& Resultat). 
Egentligen var faktiskt planen att vi också imorgon skulle ha startat Timo Nurmos i Frankrike på St Cloud i ett långlopp över 3000 meter. Dock kändes det som att loppet kom lite för tidigt efter att han varit förkyld och att det skulle bli för mycket med en så pass lång resa som det är dit. Hade vi bara haft ett par veckor till på oss så hade det varit en annan sak. Så vi inställde den starten, men siktar på att resa dit till våren istället innan grässäsongen sätter igång här. Som franskfödd har han också fin bonus i de loppen vilket gör det ännu mer intressant. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1