Dagbok

Stallets dagbok

Tidig start på ridningen idag och det flöt på raskt och bra eftersom vi i stallet hjälpte till så att nästa tur var inne från walkern och redo att sadlas när turen innan kom tillbaka.
Vid 10-tiden åkte jag och då var alla hästar ridna klart, det som då återstod var åringarna som just nu övar tömkörning på området. Det är en utmaning ibland att få dem att förstå var de ska gå och koncentrera sig som de ska när det är så mycket att titta på. Men det är samtidigt det som är nyttig träning och det går starkt framåt varje dag. 
Klockan 11 började Fullmäktigemöte inne i stan och med lite stress så hann jag dit i god tid. Mötet höll på hela dagen, men jag missade kvällens middag efteråt. Vi hade nämligen biljetter till Live poddcast med Alex och Sigg på Waterfront Conference Centre. Eftersom jag lyssnar på deras podd varje morgon på väg till stallet så var det ju jätteroligt att få uppleva det live också. 
Mindre jätteroligt är den förkylning jag har haft i över en vecka, den hänger kvar och vill inte försvinna (kan i och för sig ha att göra med att jag också har jobbat varje dag) och det tar enormt på krafterna.
Imorgon är det Fullmäktigemöte igen kl 8 på morgonen och det ska vara klart till kl 10 så man hinner ut i god tid till tävlingarna. Vi har två hästar startanmälda men det blir bara Quagmire som startar eftersom Princeton Graduate verkat lite hängig. Han har varit en av mycket få som inte har visat sig sjuk, så troligtvis har han åkt på en liten släng även han.  

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1