Dagbok

Stallets dagbok

En ganska lugn dag idag då vi inställde en del av träningen. Tyvärr har vi fått in förkylning i stallet hos hästarna och det är ju riktigt dålig timing med tanke på storloppen som kommer på söndag. 
Den enda fördelen med det här är att det är tydligt vilka som är sjuka och symptomen är inte diffus på något sätt. Det värsta som finns är när de ser friska ut men har någon virus som inte märks, det kan hänga kvar hur länge som helst. Nu kan det ju bli att vårat också tar tid på sig, men det känns som att det här mer är en akut grej som förhoppningsvis då kan passera snabbare, man hoppas ju det i alla fall...
Vi har varit relativt förskonade i år, hästarna har hållit sig friska. Men inte nu trots att våra åringar står i ett annat stall. Dock är det ju åringar över hela området, så jag gissar att det är det som har satt igång det hela. 
Angående våra starthästar på söndag så får vi bedöma nu här under helgen hur hästarna verkar innan vi tar något beslut, men självklart kommer ingen häst som inte verkar hundra procent frisk starta.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1