Dagbok

Stallets dagbok

Trots mycket regn igår hade både dirttrackbanan och rakbanan klarat sig relativt bra. Rakbanan var lite geggig precis i början av sträckan, men resten var i fint skick om än lite åt det djupare hållet jämfört med normalt. 
De som cantrade på raskare igår fick hålla sig i lite lugnare tempon idag medan några andra tränade på mer, det var helt enkelt ganska varierad träning. 
Imorgon kommer vi träna en del hästar på morgonen trots att det är onsdag, den här veckan är lite special eftersom det är åringsauktion i Göteborg på lördag och jag kommer vara där. 
Det är också tävlingar imorgon och vi har en kvalhäst och två starthästar (i samma lopp). Jag har uppdaterat med kommentarer om deras chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1