Dagbok

Stallets dagbok

Ingen bra inledning på dagen när ett rådjur hoppade ut på motorvägen och krockade rätt in i sidan av bilen. Den där smällen kommer det dröja innan jag får ut ur huvudet... Det gick så sjukt fort, jag såg den knappt ens i ögonvrån förrän det hände, den var aldrig framför bilen utan kom ut rätt emot sidan. 
Som tur var dog den omedelbart och slapp lida, men hela upplevelsen var verkligen hemsk. Att bilen blev ganska demolerad framtill betyder däremot inte alls något, det går att ordna.
I sju år bodde vi på landet där de sista sju kilometerna var en slingrande väg med massor med djur i skogarna runt omkring. Det var alltid min stora rädsla att råka köra på ett djur och dagen vi flyttade så tänkte jag att jag klarade all denna tid utan någon incident. Och så sker det på E18 vid Barkaby istället....
Men väl i stallet var det bara att sätta igång arbetet efter att jag klarat av det som skulle göras med anmälan till polisen och sånt som är obligatoriskt. 
Dagens träning var väl av det mer lagom slaget med mellantempon och några som höll sig i lugna tempon. 
Ja, dagens inlägg blev inte så mycket om stallet men så var det inte heller någon vanlig dag.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1