Dagbok

Stallets dagbok

Gårdagens starthästar mådde bra idag förutom att Timo Nurmos hade ådragit sig några skrapsår på ett ben, troligtvis när han blev klämd vid start eller annars i första sväng. Men det är bara ytliga sår och de bör vara läkta ganska snabbt. 
Vi var alla ganska trötta idag efter en lång dag igår, men det var ju ändå rätt många turer som skulle ridas och arbete som skulle genomföras oavsett så det var bara att kämpa på.
Tävlingar tar mer på krafterna än man kanske tror, det är så mycket på en gång. Igår blev det också sent i och med att kvalet skulle ridas först kl 18.25 och efter olyckan i loppet innan så gick vi i ledvolten till nästan kl 19 innan vi gick hem (då låg den skadade ryttaren Elin fortfarande ute på banan).
Idag blev det rutinträning som oftast på måndagar med träning i lagom lugna tempon och hästarna var pigga men skötte sig ändå bra.
Imorgon är vi alla förhoppningsvis mer utvilade!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1