Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen inleddes precis som vanligt med stallarbete och därefter satte vi igång dagens träning. Några som tränade på lite mer, annars var det mer åt det lugnare hållet på tempon idag. 
Efter avslutad träning blev det utöver de vanliga sysslorna även en hel del förberedelser inför morgondagen med fix med träns, dressar mm samt shamponering och extrapyssel med start och kvalhästarna. Dessutom gjorde vi en välbehövlig storstädning i köket mm så det ser lite extra trevligt ut imorgon när det nog kommer en hel del folk under dagen.
Så är det nu då dags för årets största tävlingsdag på Bro Park imorgon med massor med fina lopp och naturligtvis Stockholm Cup International som stor höjdpunkt. Vi har två starthästar och det ska bli jättespännande. Vi har dessutom en otroligt fin tvååring som kvalar och det gör han direkt efter sista loppet.
Se närmare kommentarer om morgondagens start och kvalhästar under fliken Starter (& Resultat).
Önskar alla en jättefin helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1