Dagbok

Stallets dagbok

Så var det lördag och helg. Träning som vanligt i blandade tempon och hästarna såg fina ut. 
Det är kallt nu på mornarna, det är en enorm skillnad på graderna nu och för bara två veckor sedan. Vi stänger fönsterna på nätterna och alla hästar har täcken på sig. De behöver också täcken i hagarna de första timmarna på morgonen och vi som jobbar har jackor (jag som alltid fryser har till och med haft en vinterkappa på mig vissa dagar). Det var ju alldeles nyss jättevarmt redan kl 5 på morgonen och alldeles för hett för att använda täcken överhuvudtaget. Även om solen skiner fram mot dagen emellanåt så är det inte alls någon större värme längre. 
Efter avslutat arbete idag tog vi en gemensam lunch nere på Brobaren och det blev ett trevligt sätt att avsluta veckan på tillsammans.
Imorgon ser jag fram emot en ledig dag men också att hinna med en del skrivbordsjobb som har släpat under veckan när vi varit ute och rest. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1