Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka igen och den här veckan är tävlingsmässigt lugnare än den förra. För vår del är det bara tävlingar på fredag kväll (första loppet rids kl 17) och då har vi bara House in Order som startar. 
Däremot nästa vecka, då är det mer på programmet. Det är tävlingar på Bro Park onsdag lunch och sedan är det också tävlingar på Övrevoll nästa söndag (den 21a) som är Norska Derbydagen, anmälningslistorna till båda dagarna kom ut idag. Vi kommer ha en del starthästar på båda ställena, startlistorna kommer ut i slutet av veckan och då vet vi mer exakt hur det ser ut med förutsättningar och chanser. 
Det var dessutom en hel del storlopp som anmäldes idag och det blir spännande under veckan att se hur pass tuffa de loppen ser ut.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1