Dagbok

Stallets dagbok

Det var ganska lugnt idag på stallbacken även om en del stall verkade rida som vanligt. Vi tränade alla hästar som vi skulle men höll oss mestadels i lugna tempon, det var lite av en mellandag träningsmässigt kan man säga. 
Det var också full fart med förberedelserna inför morgondagens resor. Princeton Graduate och Quagmire startar på Övrevoll imorgon kväll. Jag kommer åka med dem och vi följer med i Henrik Engbloms transport. Planen är att vi åker kl 04 imorgon bitti, så 03.00 är vi på plats för att fodra så de hinner äta sin frukost och ta en kort sväng i walkern innan det är dags att bege sig iväg. När vi åker så tidigt så ger det hästarna nästan hela dagen i Norge för att återhämta sig efter resan innan det är dags för tävlingarna.
Vid 11-tiden kommer Timo Nurmos lastas till Göteborg för start på söndag och här åker vi med i Twomeys transport, det är då David som åker med honom.
Jag kommer sedan åka söndag morgon från Norge till Göteborg, så det blir mycket resande den här helgen. 
Jag har uppdaterat med kommentarer om lördagens starthästar och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).
Hoppas ni får en trevlig midsommarhelg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1