Dagbok

Stallets dagbok

Så var det lördag och helgkänslan infinner sig, när det som nu är varmare grader också så känns det ännu mer njutningsbart så klart. 
Hästarna tränade på en del i raskare tempon och det var många plusintryck, vi är jättenöjda med dagens träning. 
När ridningen var klar väntade som vanligt pyssel och fix med hästarna samt de vanliga stallbestyren. Sedan kunde vi avsluta arbetet för dagen och nu tar vi helg.
Imorgon är det ju vårpremiär i Göteborg, vi hade hästar anmälda där men valde till slut andra lopp och uppgifter. Så det blir en lugnare dag för oss imorgon, men så klart kommer vi följa tävlingarna ändå. Det är fulla fält och det ser minst sagt öppet och svårtippat ut, det är upplagt för skrällar känns det som. 
Idag har jag uppdaterat med nya bilder från både träning och tävling. Förut gjorde det här en gång per vecka, men sedan vi istället har utökat Facebook och Instagram så blir det mer sällan även om vi kommer fortsätta med regelbundna uppdateringar. Därför är namnet Veckans Bilder ganska missvissande och vi kommer byta namn, men just nu heter det så. Kolla in de fina bilderna där och så önskar vi er en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1