Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en del raskare träning och hästarna såg fina ut. Tvååringarna övade vidare i startboxarna och tog ett steg ytterligare i utbildningen med dagens träning. En av startboxarna som används i träning är bredare för att man ska kunna vänja in nya hästar mer harmoniskt. Bredden på tävlingsboxarna är väldigt smal så det är jättebra att kunna introducera momentet i den breda varianten där de kan gå in utan att känna väggarna på sidorna. 
Så här långt har de bara övat i den breda, men idag började vi också med den smalare och även det gick mycket bra. Douze Points gick in och stod där utan tvekan, han var hur cool som helst. Sandstorm som är väldigt stor tyckte nog att den såg för liten ut, men när jag hjälpte till genom att leda in honom så gick även han snällt in. De sköter sig verkligen strålande med både själva träningen och allt annat, ser enormt fram emot säsongen för dem.
Imorgon är det tävlingar och vi har en kvalhäst och två starthästar. Jag har uppdaterat med kommentarer och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1