Dagbok

Stallets dagbok

Idag var dirttracken klart mycket bättre än igår, mindre lös och med mer fukt och fäste i. De flesta av våra hästar tränade på dirttracken men även några på rakbanan. Vissa hästar är enklare att hålla i lugnare tempo på rakbanan och då kan det vara en fördel att hålla till där innan man börjar öka på tempot mer. 
Idag var det igångsättning av Snowfoot, Kew Bridge och High Max som alla har fått en kortare semester efter sista tävlingsdagen. Nu inleds träningen inför vårpremiären som kommer fortare än man tror, tiden flyger ju fram. Jägersro har vårpremiär den 11 april och Bro den 14e men även tävlingar den 18e, så vi inleder med två tävlingsdagar första veckan. 
Man längtar ju bara till våren och tävlingarna nu, inte minst sedan det här bakslaget för våren kom med minusgrader och snö. Bort med vintern och hit med våren, tack!
Nu finns det uppdaterat med lite blandade bilder från vår vardag i stallet samt även några bilder från sista vintertävlingsdagen. Tyvärr är det inte Wolframs fina bilder denna gång utan ni får hålla tillgodo med mina väldigt enkla mobilbilder. Allt finns som vanligt under fliken Veckans Bilder, så kolla in där. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1