Dagbok

Stallets dagbok

Första kallare natten på ett tag, det var nollgradigt och stjärnklart och därför lite halvfruset i marken på morgonen. Dock var travslingorna i fin ordning och vi kunde rida enligt plan. Nu längtar man ju bara tills banorna är i ordning igen så vi får galoppera hästarna. Det är faktiskt bara en vecka sedan tjällossningen inleddes, men det känns som evigheter... 
Igår kom propositionerna (för april och maj) och nu pågår planering för fullt inför våren för varje häst. Dock väntar jag ännu på Norges propositioner (främst för gräsloppen) som kommer om dryga två veckor, men för de flesta hästar går det att planera det mesta i alla fall.
Idag har jag gjort en liten extra uppdatering på Instagram. I stort sett varje dag lägger vi in några filmer eller bilder från dagen på Händelser (kan även ses på Facebook) där det endast ligger kvar i 24 timmar till skillnad från de vanliga inläggen som finns kvar. 
Går ni in på vår sida på Instagram så har där legat två Höjdpunkter (ligger som runda bollar precis ovanför där fotona från inläggen finns) där vi lagt in Händelser som kan vara roligt att ha kvar och gå tillbaka och titta på. Den ena heter Dubai (som så klart är från vårt äventyr där) och den andra heter Tävling. Nu har det blivit så många filmer som finns i Tävling så idag har jag lagt till en som heter Tävling 2021 där våra filmer från årets tävlingsdagar så här långt finns. 
Ikväll är jag laddad för den sista deltävlingen i Melodifestivalen (det är obligatorisk tittning självklart!) även om jag tror vi såg vinnaren förra veckan.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1