Dagbok

Stallets dagbok

En dag i snö och sol, faktiskt riktigt mysigt väder och lite helgkänsla så där som det brukar vara på lördagar. 
Blandad träning idag och pigga hästar överlag, kylan gör dem nog lite extra på hugget.
Inför morgondagen så har vi förberett så mycket vi kan eftersom alla hästarna startar på rad i loppen efter varandra. Vi har bl a gjort ett tidsschema och plan för vem som gör vad för att se till att allt med sadlingen och annat inför loppen flyter på smidigt. 
Vid lunch när vi var ute med hundarna så inspekterade jag också dirttracken. Intressant eftersom klockan var ungefär som den tid då tävlingarna rids imorgon och efter några timmars sol så kändes banan fin med gott fäste. Banan imorgon kommer förmodligen bli klart mindre lös än den varit de senaste veckorna tror jag. 
Inför tävlingarna som ju är vinterns sista så är det nu uppdaterat kommentarer om starthästarnas chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1