Dagbok

Stallets dagbok

Det hade snöat massor under natten och vi nästan pulsade fram mellan stallet och walkern på morgonen. Misstanken var att banan skulle vara tung då med tanke på all snö, men den var i ett strålande fint skick. Nattpersonalen hade lyckats hyvla av snön och den snö som trots allt kommit in i banan gjorde den precis lagom fuktig med väldigt bra fäste och inte särskilt tung.
Vid vår, sommar och höst kan man göra planering för träning utan att fundera så mycket på vädret, banan är i stort sett alltid bra. Nu under vintern får man dock vara betydligt mer på hugget och flexibel med planerna efter förutsättningarna. Nu var det ju toppenbra bana idag så vi passade på att träna på extra raskt med de hästar som det behövdes med. Kändes väldigt bra att kunna göra det och det såg fint ut överlag.
Imorgon hotar det med att bli väldigt kallt, så det är inga säkra planer inför morgondagens träning. Det enda jag vet är att innan något schema för dagen kan göras så måste banan inspekteras, är det alltför kyligt så fryser banan lätt ihop. På återhörande imorgon och då kommer också kommentar om söndagens starthästar. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1