Dagbok

Stallets dagbok

Bra bana även idag, gott fäste och fint skick på dirttracken om än åt det tyngre hållet som det ju blir när det är minusgrader. Just fästet i banan är ändå det viktigaste och så länge graderna håller sig bara en bit under nollan så är det bra. Dock ser det ut att kunna bli rejält kallare mot slutet av veckan och då kommer också banan bli lösare och torrare vilket inte är någon fördel. Vi får hoppas att den där prognosen ändrar sig eller helt enkelt inte slår in, det är ju några dagar dit.
Träningen idag var åt det raskare hållet för flertalet av hästarna, inte snabbjobb men väl friskare tempon och det gjorde de bra allihop. Några av hästarna höll sig dock i lugnare tempon och det är de som är under igångsättning eller uppträning inför våren och inte har någon plan på start nu under vintern.
Imorgon är dirttracken stängd och det är endast rakbanan som gäller för träning. För vår del kommer de flesta hästar få en ledig dag från träningen, så länge banorna är mer krävande så är det bra att kunna lägga in dagar för extra återhämtning emellanåt. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1