Dagbok

Stallets dagbok

Plusgraderna kryper närmare, men än så länge är banan bra och går att träna på. Ofta ligger kylan kvar på djupet längre, så även om det nu börjar töa så borde det ta någon dag ytterligare innan det blir geggigt. Hoppas jag i alla fall... Just nu är väderprognosen extra intressant, vi är ju så beroende av vädret för både träning och tävling och de här omslagen fram och tillbaka är det som ställer till det. 
Söndagens starthästar fick ledigt även idag och de är väl värda ett par dagars ledighet för återhämtning. Övriga hästar tränade som vanligt, de som är igång för fullt tränade på i raskare tempon men vi har också några som just nu grundtränas i lugnare och uppbyggande träning inför vårsäsongen. 
Jag hann precis lagom hem innan möte i Tävlingskommittén började och det tog 2,5 timme. Vi har ju överlag under året övergått till att ha möten över Teams och det fungerar faktiskt väldigt bra. Det är ju en stor fördel att folk från hela landet ska slippa resa för att träffas, men samtidigt kan man ju säga att egentligen är det ju trevligare att ses "live" och kunna diskutera.
Imorgon blir det träning på rakbanan eftersom dirttracken är stängd på onsdagar.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1