Dagbok

Stallets dagbok

Elva minusgrader! Nu har vi varit bortskämda länge med plusgrader och vana vid trevligare grader. När det nu blev så här kallt så är vi så ohärdade att vi fick en smärre chock av kylan. Förr om vintrarna kunde det ju vara närmare 20 grader kallt, med lite perspektiv i sikte så var det egentligen inte så vidriga förhållanden som det kändes som. 
Banan var väldigt lös men i övrigt bra på morgonen. Efter några turer blev det dock isklumpar i banan och den blev helt enkelt inte bra nog att träna på längre och vi lät bli de sista turerna av säkerhetsskäl. 
Nu verkar det bli bättre redan imorgon, så efter en klen träningsvecka så hoppas vi kunna göra lite mer med hästarna då.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1