Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag igen, men de här härliga plusgraderna vi har haft är puts väck och nu är kylan och snön något som vi verkar få leva med ett tag framöver tyvärr. Ska man se det positivt så är det vackert och klart ljusare med snön, dock överväger det inte för min egen del alla nackdelar med kylan. Hoppas starkt på att vi får varmare grader snart igen!
Vi inledde dagen med träning på dirttracken, men då snön fastnade i litegrann i hovarna så övergick vi efter två turer till rakbanan för att minimera tiden utanför banan eftersom det är betydligt närmare till rakbanan än till dirttracken.
Det blev som vanligt på måndagar något av en rutinträningsdag med lagom raska tempon och hästarna var pigga och glada.
Startanmälan idag till på söndag och då startar vi Snowfoot, Sharp Eye, High Max, Quagmire och House in Order. Vi har alltså hästar i fem lopp av sex möjliga och det blir en hektisk dag. 
Det var också anmälningar till den 24e, dvs veckan efter och då har vi några anmälda men eftersom också flera startar på söndag så blir det nog färre startande nästa vecka. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1