Dagbok

Stallets dagbok

Efter en lite kallare natt (om man nu kan kalla tre plusgrader i december för kallt...) så hade banan torkat upp bra. Den var torrare utvändigt än invändigt och det beror på att den är doserad vilket gör att vattnet rinner nedåt/inåt och den torkar längst ut först. Därför var den plattad invändigt och bara uppharvad längst ut, så man fick verkligen hålla sig i ytterspår där den var fin.
Hästarna tränade på i goda tempon och såg starka och bra ut. De som gick raskast var framför allt de som ska starta eller kvala på Nyårsdagen, dvs Beach Road One, House in Order, Kew Bridge, High Max, Snowfoot och Sharp Eye. Samt även Perfect Sister och Quagmire som fick friska på lite.
Övriga i mellantempon eller lugnare och åringarna höll sig ute på rakbanan och de var ganska pigga och laddade idag.
Snowfoot övade återigen i startboxarna och jag hoppas verkligen att han sköter sig lika bra nu i kval och lopp som i träning. Sedan vi började öppna framgrindarna när han ska gå in så fungerar det helt klockrent, men när man kommer till lopp och det är massor med hästar och andra störningsmoment så är det så klart betydligt tuffare och det vill till att han behåller koncentrationen. Därför kommer vi traggla vidare med de här övningar ganska mycket nu tills det verkligen sitter.
Imorgon är dirttrackbanan stängd och de flesta hästar kommer få en ledig träningsdag, dock kommer vi rida några av dem ute på rakbanan.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1