Dagbok

Stallets dagbok

Även idag var banan åt det blöta hållet även om den torkat upp en hel del. Några hästar var inplanerade för raskare tempon, men för säkerhets skull så höll vi igen och det blev snarare mellantempon. Banan hade säkert fungerat att gå snabbare på än vi gjorde, men när det kommit mycket regn så blir banan oftast åt det hårdare hållet eftersom den vanliga harven inte kan användas när det är geggigt.
Åringarna gjorde precis samma sak som igår, de travade först på området och cantrade därefter på rakbanan och de sköter sig verkligen strålande på alla sätt.
Normalt sett så här nära jul så brukar vi bjuda in på Glöggmingel i stallet, men i år blir det tyvärr inget som nog alla förstår. Vi brukar också anordna en jullunch med de ägare som är i stallet på helgerna och det här brukar vara jättemysigt. Båda de här evenemangen är verkligen saknade nu när julen närmar sig med stormsteg. 
Kommer vi bara ur den här pandemin nu med vaccineringar så ska vi ta igen det här med råge under våren och framåt. Champagnemingel och andra sammankomster siktar vi på så snart det bara är möjligt igen.
Nu önskar jag alla en trevlig helg och fjärde advent!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1