Dagbok

Stallets dagbok

En vecka kvar till Julafton idag! Inte klokt alltså, jag tycker det känns som att det är flera veckor dit men tiden flyger fram. Plusgrader och lite halvregnigt väder bidrar ju inte heller till julkänslan direkt. 
För ett år sedan hade vi precis installerat oss i Dubai och på Facebook/Instagram får jag hela tiden upp minnen med bilder från det. Man drömmer sig tillbaka, men bättre är att längta till nästa år, då får vi verkligen hoppas att coronan är ett minne blott och att förutsättningarna för att åka är som vanligt igen.
Träning som vanligt idag och dessutom repetition av startboxarrna för Snowfoot vilket gick bra. Vi har nu schemalagt in ganska många dagars träning med den duktiga startboxpersonalen. Har man en häst som har strulat så får man lägga ner det jobb som krävs och gärna lite till, vi måste göra allt för att det här momentet ska sitta och fungera bra framöver.
Nu regnar det och vi hoppas att det blir hyfsade förutsättningar för träning imorgon ändå. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1