Dagbok

Stallets dagbok

Idag blev fuxhingstens namn godkänt och han heter nu Sandstorm! Med tanke på att pappa är Giant Sandman så känns det som ett passande namn och jag tycker också att det är fint och klassigt namn som hans ägare tillsammans har kommit fram till. Blir han så bra som vi tror och hoppas så kan ju Dubai nästa vinter vara aktuellt, visst vore det lite extra roligt att komma dit med det namnet. 
Har ni sett Mission Impossible- Ghost Protocol? Jag gillar alla Mission Impossible-filmerna men just den lite extra eftersom den utspelar sig i Dubai och där får man också se en sandstorm som ju händer där då och då. Den rekommenderas klart och Tom Cruise är alltid bra i sina roller.
Dagens träning var av det lugnare slaget och åringarna fortsätter att sköta sig imponerande fint.
Vi har också gjort förberedelser inför morgondagen då vi har starthästar samt att åringarna ska få flytta in från uteboxarna till själva huvudstallet direkt efter tävlingarna. 
Tävlingarna sätter igång tidigt imorgon med första start redan kl 11.00 och innan dess ska vi hinna rida de hästar som behövs. 
Jag har som vanligt uppdaterat med kommentarer om starthästarna och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat)

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1