Dagbok

Stallets dagbok

Dagen efter tävlingar när man är nöjd med resultatet känns alltid lite extra lätta och roliga. Man vaknar glad och minns gårdagens fina seger och det känns allmänt positivt. Det här dagarna är viktiga för att få bränsle till att jobba ännu hårdare framöver, uppmuntran är oerhört värdefullt.
Gårdagens starthästar mådde bra och hade tagit sina lopp fint. Beach Road One höjdes tre kilo och ståtar nu med hela 87 i handicap vilket så klart är dubbla känslor. Vi tror och hoppas att han ska utveckla sig ännu mer och kunna vara med i storloppen nästa år. Samtidigt blir det ju tuffare för varje kilo han höjs i handicap, men hittills har han klarat det med bravur.
Dagens träning var åt mellantempohållet och i höger varv som alltid på måndagar. och det gick fint. Vi jobbar vidare med åringarna och fuxen reds även idag inne i longervolten, imorgon blir det premiär ute på området och troligtvis på rakbanan. Douze Points hängde vi på i boxen för första gången idag och han tog det hela så bra, han är en smart häst som fattar direkt. 
Idag var det också startanmälan till årets sista tävlingsdag och vi har fem starthästar; Sharp Eye, High Max, House in Order, Quagmire och Kew Bridge. Extra roligt är att Malva gör debut som lärling på lördag och det gör hon på House!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1